Jo päätettyäni alkaa paikallisen pizzerian joka päiväiseksi asiakkaaksi, kokeilin vielä kanaa, joka onnistui hyvin. Painatuskelpoista kuvaa ei ole.
Kanan rintafileitä ruskistetaan huolella, maustetaan suolalla ja mustapippurilla tietenkin.
Laitetaan uunivuokaan, päälle runsaasti timjamia, vähän rosmariinia. Yrtit tietenkin tuoreita. Lisäksi maun mukaan valkosipulia puristetaan päälle. Kaiken kukkuraksi päälle raastetaan parmesaania runsaasti. Vuokaan kevytkermaa (sitä, joka ei Riinan mielestä ole mitään kermaa), mutta jotta tilanne ei olisi niin paha, murustellaan kerman sekaan Aura-juustoa.
Uuniin 180 astetta, kunnes kypsää, (n. 30-45 minuuttia). Kanaa voi valella ruokaöljyllä tai kermakastikkeella, jotta ei kuivu.
Hyvää oli.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti