1 KG KESÄKURPITSAA
PIENINÄ KUUTIOINA (PUNNITSE VASTA, KUN OLET OTTENUT SIEMENET POIS)
3 SITRUUNAA
½ DL VETTÄ
N.500 G HILLOSOKERIA
-
PESE
SITRUUNAT HYVIN. RAASTA KUORET JA PURISTA MEHUT.
-
KURPITSAKUUTIOT
+ ½ DL VETTÄ KATTILAAN. HAUDUTA PEHMEIKSI JA SOSEUTA. HALUTESSA VOI OSAN
PALOISTA JÄTTÄÄ.
-
LISÄÄ
JOUKKOON SITRUUNAN MEHU JA VÄHITELLEN HILLOSOKERI SAMALLA SEKOITTAEN.
-
KEITÄ
MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ KYMMENISEN MINUUTTIA VÄLILLÄ SEKOITTAEN.
-
LISÄÄ
SITRUUNOIDEN RAASTETUT KUORET LOPPUVAIHEESSA KEITTÄMISTÄ.
MATALIIN
SÄILYTYSRASIOIHIN.
HYVÄÄ
PAAHTOLEIVÄN KANSSA TAI VAIKKAPA TÄYTEKAKUN VÄLISSÄ, TAI VAIKKAPA VAUHDITTAMAAN KAURAPUUROA AAMULLA.
1 kommentti:
näyttää hyvältä
Lähetä kommentti