Tämä on kesältä ja ohjeet Siken.
Mozzarellaleipiin tarvitaan vaaleaa leipää, mozzarellaa, maitoa, vehnäjauhoja,3 kananmunaa.
Viipaloidaan mozzarella melko ohuiksi siivuiksi ja laitetaan kahden leipäviipaleen väliin. Leikataan leipien reunat tasaisiksi(kannattaa hieman puristaa tiiviiksi, niin pysyvät paremmin kasassa). Kastetaan nopeasti maitoon, sitten vehnäjauhoihin ja pannulle paistumaan voissa tai/ja oliiviöljyssä. Mä laittaisin ehkä basilikaa ja mustaa pippuria juuston päälle tämän lisäksi hieman makua antamaan.
Pestotäytteiset herkkusienet ovat oiva ja helppo alkupala, naposteltava. Tarvitaan vain herkkusieniä ja itse laiskana ihmisenä valmista pestoa, joko punaista tai sitten ei. Otetaan sienen kanta pois, täytetään pestolla ja päälle parmesaanijuustoraastetta. Uuniin 180 astetta, kunnes juustoraaste saa kauniin värin.
ja kuten kuvasta on havaittavissa, nämä alkupalat nautittiin kuohuviinin kera, cavaa tietenkin.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Nämä tein jo aikaisemmin ja ohjeet ovat Hellapoliisin kirjasta. Piirakat tein luokan juhliin ja hyvin tekivät kauppansa. Kana-feta-pesto...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti