lauantai 13. helmikuuta 2010

Kuinka pilaan porkkanan?


Harvoin Pirkasta teen ruokaa, mutta tällä kertaa ajattelin, että koska ruoassa on makkaraa, sipulia, perunaa ja olutta, se ei voi mennä pieleen.

Tosin Riina totesi, että miksi pilata porkkanat.

Ruokaohjeessa oli: muutama sipuli, renkaina, muutama porkkana siivuina, perunalohkoja pussillinen, makkara (grilli) yksi paketti siivuina. Tummaa olutta, lihaliemikuutio+mausteet. Aluksi pannulle kaikki, kuten kuvasta näkyy, tuossa vaiheessa vielä toiveikasta odotusta. Sitten koko höskä pataan ja hautumaan.

Lopputulos oli makea, mutta loppumaku väkevä, meni koirille...

Tumma olut on aivan fantastinen esim Oliverin olutpiiraassa, joka on todellinen must talvi-iltoina punaviinin kera. Ohje myöhemin, kunhan tästä porkkanan pilaamisesta taas toivutaan...

1 kommentti:

Kaj kirjoitti...

Oikeampi otsikko olisi kenties kuinka pilaan makkaran.Tässä erinomainen vaihtoehto, jolla takuuvarmasti pitää kaikki makkaran ystävät kaukana kasvisvaihtoehdoista, ehdoton Pirkka-vinkki vailla vertaa.

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...