
Tosin Riina totesi, että miksi pilata porkkanat.
Ruokaohjeessa oli: muutama sipuli, renkaina, muutama porkkana siivuina, perunalohkoja pussillinen, makkara (grilli) yksi paketti siivuina. Tummaa olutta, lihaliemikuutio+mausteet. Aluksi pannulle kaikki, kuten kuvasta näkyy, tuossa vaiheessa vielä toiveikasta odotusta. Sitten koko höskä pataan ja hautumaan.
Lopputulos oli makea, mutta loppumaku väkevä, meni koirille...
Tumma olut on aivan fantastinen esim Oliverin olutpiiraassa, joka on todellinen must talvi-iltoina punaviinin kera. Ohje myöhemin, kunhan tästä porkkanan pilaamisesta taas toivutaan...
1 kommentti:
Oikeampi otsikko olisi kenties kuinka pilaan makkaran.Tässä erinomainen vaihtoehto, jolla takuuvarmasti pitää kaikki makkaran ystävät kaukana kasvisvaihtoehdoista, ehdoton Pirkka-vinkki vailla vertaa.
Lähetä kommentti