sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Kanapastaa

Nopea ja hyvä pasta. Kuvaa ei ole, koska tämä syötiin niin nopeasti, etten kerennyt kuvaamaan. Miesväki oudoksui aurinkokuivattuja tomaatteja. Minun mielestäni sopivat vallan mainiosti mukaan, mutta määrää voi toki vähentää. tähän ohjeeseen jo valmiiksi vähennetty.

Tarvitset:
Kanasuikaleita (maustamattomia tietenkin). Voit myös suikaloida kanafileen itsekin, tällä ei lopputulokseen ole vaikutusta...
Pieni sipuli (pieniksi palasiksi)
Vähän pekonia (suikaloituna)
Aurinkokuivattuja tomaatteja 5-7 pieniksi viipaloituna
Kermaa pari desiä

Mausteeksi:
suolaa, mustapippuria, chilijauhetta, kuivaa valkoviiniä, sitruunamehua, murskattua valkosipulia, salviamurskaa (kourallinen).

Näin pasta valmistuu:
Paista sipuli, pekoni, kana voissa+öljyssä
Mausta sitruunamehulla, suolalla, chilijauheella, mustapippurilla, pieneksi hakatulla salvialla ja tilkalla kuivaa valkoviiniä . Keitä pannulla, kunnes neste haihtunut, jonka jälkeen lisätään aurinkokuivatut tomaatit ja kerma.
Tarjoillaan tagliatellen kanssa. Aineiden määriä en ole laittanut, koska ne riippuvat annoksista. Yleensä pastan kanssa on turha säästellä, koska annokset ovat jättesuuria.

1 kommentti:

riina kirjoitti...

Mulla on pussillinen aurinkokuivattuja tomaatteja kotona. Niitä voi käyttää vaikka mihin.....

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...