Ensin kastike: Saman verran öljyä ja viinietikkaa. Mausteeksi suolaa ja sinappia. Sekoitetaan hyvin pienellä vispilällä. Tuo röslen malli on loistava moneen muuhunkin vatkaamiseen.
Varsinainen raaste tehdään seuraavasti: Osta porkkanoita noin kilo, pese ja kuori porkkanat, pese uudetaan (tämä siksi ettei saisi ikäviä viiruksia....) Raasta porkkanat joko käsin tai, niin kun minä, koneella sopivaksi raasteeksi. Laita lautaselle ja kaada kastike päälle.
Kuvassa mukana myös suippopaprikaa.
Hyvää ja terveellistä! Voin suositella kaikille!
2 kommenttia:
Ihanaa, nyt ei tarvii miettiä, kuinka tämäkin valmistetaan. Vielä kun saisi kaaliraasteen ohjeen..
Odota nyt kun tulee uutta kotimaista kaalia...
Tosi musta sä voisit tehdä sen kaaliraasteen ohjeen, kun sulla on sukurasite kaaliin.....
Lähetä kommentti