perjantai 12. marraskuuta 2010

Ranskan kalaa

Tässä paikallinen paella. Täytyy kyllä sanoa, että olin kiitollinen, että tuo ei ollut minun lautanen. Itse söin grillattua miekkakalaa, joka oli erittäin onnistunutta. Tosin, ei kai tuo pahaakaan ollut, minulle siitä olisi riittänyt vähintään viikoksi puputettavaa...
Tämä taasen oli tuollainen vaalea kala, joka ikävä kyllä oli jotenkin keitetty, alta purskahtelee jotain sieni ym mössöä ja koko helahoito isketty tuollaiseen leipäkuoreen. Nuo viikset olivat jotain pastajuttuja.
kala oli täysin maustamatonta, johon Ranskassa törmäsin koko ajan. Ei mausteen maustetta, ei yrtin yrttiä. Kyllä italialainen keittiö on sentäs jotain, ei voi mitään. Tosin makuasioista ei voi kiistellä.

1 kommentti:

riina kirjoitti...

Toi lonkero systeemi on hieno!!

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...