perjantai 22. huhtikuuta 2011

Siikaa eri tavalla


Että sitten siikaa eri tavalla. Hyvää oli tämäkin, vaikka kai se kala parhaimmillaan on voissa paistettuna, vähän suolaa ja pippuria ja sitruunaa ja smetanan kanssa.

Tähän tarvitaan siikafileitä, helpompi syödä, kun nyppii ruodot pois. Fileiden päälle suolaa ja valkopippuria

Päälle sössöön tulee
pekonia paistettuna ja siis pilkottuna,
sipulia, pilkottuna
nämä siis paistetaan pannulla
Lisätään tlk kermaviiliä
2dl luomukermaa,
tilkka valkoviiniä
Maustetaan suolalla, valkopippurilla
En laittanut, mutta jotenkin jäin kaipaamaan, parmesaaniraastetta ja timjamia voisi lisätä vielä

Tämä mössö fileiden päälle ja uuniin, valmista n. 30 min 180 astetta.
Perunoiden ja salaatin kanssa syödään.
Tuo kala voi tietenkin olla joku muukin...

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...