Että sitten siikaa eri tavalla. Hyvää oli tämäkin, vaikka kai se kala parhaimmillaan on voissa paistettuna, vähän suolaa ja pippuria ja sitruunaa ja smetanan kanssa.
Tähän tarvitaan siikafileitä, helpompi syödä, kun nyppii ruodot pois. Fileiden päälle suolaa ja valkopippuria
Päälle sössöön tulee
pekonia paistettuna ja siis pilkottuna,
sipulia, pilkottuna
nämä siis paistetaan pannulla
Lisätään tlk kermaviiliä
2dl luomukermaa,
tilkka valkoviiniä
Maustetaan suolalla, valkopippurilla
En laittanut, mutta jotenkin jäin kaipaamaan, parmesaaniraastetta ja timjamia voisi lisätä vielä
Tämä mössö fileiden päälle ja uuniin, valmista n. 30 min 180 astetta.
Perunoiden ja salaatin kanssa syödään.
Tuo kala voi tietenkin olla joku muukin...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti