lauantai 14. toukokuuta 2011

Kevyttä iltapalaa, eli tonnikalasalaatti


Kerrankin kevyttä lauantai-iltaan, mutta sitä on ainakin riittävästi. Huomaa uusi kesäinen kulho.
Tämä oli opiskeluaikojen vakkari.
Salaattia
kurkkua paloitellaan
tomaattia paloitellaan
tonnikalahippuja öljyssä
kovaksi keitettyjä kananmunia
kyllä lähtee nälkä, mutta tonnikalaa ei enää eettisistä syistä passaa käyttää. Lupaan, että oli vika kerta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Herkullinen opiskelijaruoka. Miksei käy näin vanhemmitenkin. Aivan sattumalta en käyttänyt tonnikalaa iltapalani perusaineena tänään.Täytyy kokeilla tämä maukas ja nopea ruoka vaikka hnna töistä tultua. Ei käynyt selville milloin tämä rec oli pantu julkisuuteen. Vaikka olisi vanhakin niin tuoreilla tavaroilla homma lie kuin alussa olisi.

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...