torstai 18. elokuuta 2011

Helppo piiras iltapalaksi, käy myös vierasruuasta

Tämä ohje on Pastanjauhajilta toissa kesänä napattu. Yritin kyllä viimekin kesänä sitä tehdä tuolloin uuteen Kokon vuokaan, mutten tietenkään tajunnut, että silloinen uunimme oli vuoalle alimitoitettu. Raavin sitten piiraan pois vuoasta ja ängin epämääräisen klöntin pienempään astiaan ja eikun uuniin. maku oli toki hyvä, mutta ulkonäkö hieman poikkeava.
Nyt uuni on isompi, eli piirakkakin onnistui.

tähän pohjalle pizzataikinaa (itse edelleen käytän valmiita jauhosekoituksia, joihinka lisätään vain vesi+öljy)

Päälle:
2 sipulia (taisin kyllä laittaa enemmän)
100gr pekonia

Nämä pilkotaan ja paistetaan

Lisäksi purkki creme fraichea
juustoraastetta (vähän vahvempikin käy)
suolla pippuria, jauhettua muskottia

Pohjan päälle sekoitetaan mössö, jossa on ranskan kermaa, juustoraastetta ,paistettu sipuli. Kaiken päälle paistettu pekoni ja uuniin.

tämä toimii ja on helppo ja nopea tehdä.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...