1 iso kurpitsa kuorittuna ja pilkottuna.
3:n sitruunan mehu
vaniljasokeria
Hillo-marmelaadisokeria.
Kurpitsat palasiksi ja keitetään sitruunamehussa pehmeiksi. Soseutetaan ja maustetaan vaniljalla. Annoin jäähtyä ja lisäsin hillo-marmelaadisokerin. Kiehautin ja pistin purkkiin. Nätin keltasta ja hyvää. Vähän turhan makeeta, mutta tulee syötyä varmasti.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
maanantai 29. elokuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti