sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Herkullista paistettua siikaa kastikkeen kera

Näin helppoa voi herkullisen ruuan tekeminen olla.
Valmiit siikafileet kaupasta. Paistinpannu kuumaksi, voita pannulle ja nahkapuoli alaspäin pannulle paistumaan. Maustetaan suolalla ja valkopippurilla. Siinä se. Keitetään perunat siian seuraksi.
Siika on niin herkkä kala, että ei tarvitse kanssaan kuin yhtä herkän kastikkeen. laitan yleensä vain purkin smetanaa, jonne puristan pari valkosipulin kynttä ja maustan suolalla ja vain vähän mustapippuria ja hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Sitruunaviipaleen voi halutessaan laittaa mukaan. Täydellistä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Unniperuna herätti veden kielelle. Pitääpä vilkaista löytyiskö pottua jota jaksais vielä yötävasten laittaa. Riski on, että kastikkeeseen kuuluu valkosipulia. Itseähän se nautintoaine ei haittaa mutta ympäristö saattaa havaita. So not. Kämpillä saa kestää.

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...