Löysin kaapista lettutaikina-ainekset, olikin vanhentunut jo 2010, mitenkä se aika voi mennä näin nopeasti, että kaapista löytyy koko ajan tuollaista vanhaksi mennyttä roinaa!!? Mutta ei hätää, pakko tehdä takina itse.
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
1 tl suolaa
ripaus sokeria
Turvotetaan taikinaa n. puoli tuntia. Lettupannu kuumaksi ja paistetaan voissa tai oivariinissa. Rasvan pitää olla kuumaa, pieni annos taikinaa ja kääntö, kun lettu on paistunut mukavasti, Jotkut tykkää paistuneista ja jotkut vähän raaemmista. Sellaista se on. Paistamiseen voin suositella teflon-pannua, valurautaisessa menee hermo. Letut syödään tietty omista ompuista tehdyn hillon kanssa. Nam.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti