sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Lettuja

Löysin kaapista lettutaikina-ainekset, olikin vanhentunut jo 2010, mitenkä se aika voi mennä näin nopeasti, että kaapista löytyy koko ajan tuollaista vanhaksi mennyttä roinaa!!? Mutta ei hätää, pakko tehdä takina itse.

6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
1 tl suolaa
ripaus sokeria

Turvotetaan taikinaa n. puoli tuntia. Lettupannu kuumaksi ja paistetaan voissa tai oivariinissa. Rasvan pitää olla kuumaa, pieni annos taikinaa ja kääntö, kun lettu on paistunut mukavasti, Jotkut tykkää paistuneista ja jotkut vähän raaemmista. Sellaista se on. Paistamiseen voin suositella teflon-pannua, valurautaisessa menee hermo. Letut syödään tietty omista ompuista tehdyn hillon kanssa. Nam.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...