sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Pizzaa -jälleen pizzakivellä grillissä


Päästiin blogikaverin kanssa viimein tekemään pizzaa grillissä. pohja oli valmisjauhoista. Lisättiin vain hiiva ja vesi. tehtiin iso kulhollinen, josta taisi tulla neljä pizzaa.
Riina teki tomaattisoseen, tomaattimurskaa, pyrettä, mausteita ja valkosipulia.
 Taikinan päälle toaattizydeemi, sitten juustoraaste. Täytteeksi randomina: vuohenjuusto, valkosipulia, sipuli, valkosipuli, aurajuusto ja lopuksi tehtiin jämäpizza.
Hyvää oli, grillissä pohja paistuu tosi hyväksi. Edelleen muistutan, että ainakin Weberissä kivi täytyy lämmittää kunnolla, n. 10 minuuttia ja paistuu kansi kiinni samoin kymmenisen minuuttia.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...