keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Täytetty leipä


Tavallinen leipätaikin: vettä,hiivaa,suolaa,sokeria ja 3-viljan sämpyläjauhoja. Vaivataan ja kohotetaan ajankanssa. Täytteeksi sellanen arlan fetajuusto systeemi. Alle taikinaa, välin täytteet ja päälle taikinaa. Pinta voidellaan öljyllä. Uuniin reilu 220 astetta ja riittävän kauan. Täytteeksi nyt käy ihan mikä vaan!
Leivästä tuli hyvää ja varsinkin pinta on rapee!!!!! Kuva on esteettinen.....Oli muuten mielenkiintoista saada se pois pikku vuoasta.... 16 senttinen pikkukakkuvuoka.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköistä leipää ja sitten herättelemään sitä leipäjuurta!

riina kirjoitti...

Ostin kyllä ruisjauhoja. Ehkä huomenna ja jos leipois sunnuntaina. Näkkileipä olis kyllä kiva.

se mutsi kirjoitti...

Missä ruisleipä uinuu?

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...