Tavallinen leipätaikin: vettä,hiivaa,suolaa,sokeria ja 3-viljan sämpyläjauhoja. Vaivataan ja kohotetaan ajankanssa. Täytteeksi sellanen arlan fetajuusto systeemi. Alle taikinaa, välin täytteet ja päälle taikinaa. Pinta voidellaan öljyllä. Uuniin reilu 220 astetta ja riittävän kauan. Täytteeksi nyt käy ihan mikä vaan!
Leivästä tuli hyvää ja varsinkin pinta on rapee!!!!! Kuva on esteettinen.....Oli muuten mielenkiintoista saada se pois pikku vuoasta.... 16 senttinen pikkukakkuvuoka.
3 kommenttia:
Hyvän näköistä leipää ja sitten herättelemään sitä leipäjuurta!
Ostin kyllä ruisjauhoja. Ehkä huomenna ja jos leipois sunnuntaina. Näkkileipä olis kyllä kiva.
Missä ruisleipä uinuu?
Lähetä kommentti