Suikaloi erilaiset paprikat, sipulit renkaiksi ja porkkana suikaleiksi.
Pannulle öljyä ja kaupan valmista tacosoossia, meillä käytetään muotoa mild. Vähintään useita ruokalusikallisia. Ripaus suolaa, jos haluaa.
Paistetaan melko pehmeiksi. Jos haluaa lisäpehmeyttä, joka ei lainkaan hullumpi juttu, voi mukaan laittaa vetta jonkun verran ja tämän keittää pois, jolloinka kasvikset pehmenevät entisestään.
tämä hyvä lisuke lihansyöjille ja paprikasta närästystä saavat voivat näin valmistettuna paprikaa syödä.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
tiistai 27. huhtikuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
3 kommenttia:
Mitä sä tykkäät, pitäiskö mun lisätä tänne porkkanaraasteen ohje? Ihan vaan sen takia, että vois sitten tarkistaa.....
Idea oli tietenkin toi tacosoossi. Olisitko ite kekannu? Oot vaan kade, kun mä keksin eka...
Tietenkin olen! En ole nimittäin ajatellu, että sitä voi lämmittää. (tosin ensin luin että tabaskoa ja muutama lusikallinen vähän epäilytti...)Pitää kokeilla joku päivä. Toi on varmaan hyvää kesällä (teille) pihvin päällä. Mulle halouminia.
Lähetä kommentti