tiistai 27. huhtikuuta 2010

Lihansyöjän vegeä

Suikaloi erilaiset paprikat, sipulit renkaiksi ja porkkana suikaleiksi.
Pannulle öljyä ja kaupan valmista tacosoossia, meillä käytetään muotoa mild. Vähintään useita ruokalusikallisia. Ripaus suolaa, jos haluaa.
Paistetaan melko pehmeiksi. Jos haluaa lisäpehmeyttä, joka ei lainkaan hullumpi juttu, voi mukaan laittaa vetta jonkun verran ja tämän keittää pois, jolloinka kasvikset pehmenevät entisestään.
tämä hyvä lisuke lihansyöjille ja paprikasta närästystä saavat voivat näin valmistettuna paprikaa syödä.

3 kommenttia:

riina kirjoitti...

Mitä sä tykkäät, pitäiskö mun lisätä tänne porkkanaraasteen ohje? Ihan vaan sen takia, että vois sitten tarkistaa.....

se mutsi kirjoitti...

Idea oli tietenkin toi tacosoossi. Olisitko ite kekannu? Oot vaan kade, kun mä keksin eka...

riina kirjoitti...

Tietenkin olen! En ole nimittäin ajatellu, että sitä voi lämmittää. (tosin ensin luin että tabaskoa ja muutama lusikallinen vähän epäilytti...)Pitää kokeilla joku päivä. Toi on varmaan hyvää kesällä (teille) pihvin päällä. Mulle halouminia.

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...