Tämä Hackmannin kausituote, aivan pakko kesäkeittiön perunakattilaksi!
Muuten taas yksi kanaruoka, mistä näitä oikein tulee?
Paista pannulla
-pekonia silputtuna,
herkkusieniä silputtuna
sipulia silputtuna
Lisää kanafileet tai pihvit, ehkä kannattaa ottaa muut jutut pois pannulta. Ruskista, mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää pannulle creme bonjour valkosipuli+yrtit sekä sitä ihanaa kevytkermaa. Muhita ja tarjoa minkä kanssa huvittaa.
2 kommenttia:
Toi kattila on söpö!!! Ja se pieni vielä, niin saat voisoosin samanalaisessa kattilassa, sitten kesällä. Siihen voikermassipulisoosiin laitetaan sitten oikeeta kermaa, eikä mitään feikkiä!!!!! Ethän sä käytö siihen mitä feikkisipuliakaan!!!!
On toi kul niin retroooo ja kuva on hyvä. Kyllä valo tekee paljon kuvassa.
Mä oikein odotan sinnä pääsyä. Tosin se voi olla vasta kun..tiedät kyllä kuka on tapettu...
Kyllä se pienikin sitten on varmaan pakko hankkia kesäkeittiöön. Nämä kattilathan on pikkaisen hankalia, koska tarvitsevat joko puisen tai teflon-kauhan ja on pestävä käsin. Tämän vuoksi kesäkeittiö on hyvä osoite.
Tervetuloa vaan kesäkeittiöön tuomaan vegetuulahduksia. Hyvinhän me ollaan nekin vastaanotettu, ilman ennakkoluuloja, eikö??
Lähetä kommentti