Jälleen helppo resepti kanasta. Syntyi kauheassa kiireessä ja kauheassa kollektiivisessa nälässä jälleen kerran...
Tarvitset:
Maustamattomia kanafileitä
Kermaa (tai kevytvalmistetta, jota eräs tämän blogin kirjoittajista vieroksuu suuresti) n. 1.5-2dl
Parmesaania paljon (siis parmesaanipalasta raastetaan, ei edelleenkään misään nimessä sitä pahvin makuista valmista raastetta)
(valkosipulia pieneksi pilkottuna, jos siltä tuntuu ja määrä vapaavalintainen)
Mausteeksi: hieman suolaa, paljon mustapippuria, tuoretta persiljaa ja tuoretta basilikaa, paljon molempia.
Paista kanafileet öljyn+voin sekoituksessa kauniin ruskeiksi. paistamisen aikana mustapippurit+suola.
Lopuksi kaada kerma pannulle (tai kevytsellainen, meillä menee molemmat, kukaan ei ole huomannut eroa)
hauduta sitten pienellä lämmöllä ja raasta paljon parmessania pannulle. Lopuksi silputut persiljat ja basilikat.
Syötiin perunan kanssa. Pastavaihtoehto syntyy, kun siivuttaa kanat ja tarjoaa pastan kanssa. Syödääntietenkin runsaan salaatin kanssa ja nyt on mukava, kun porkkanaraasteenkin ohje on blogissa, niin voi sitäkin tehdä lisukkeeksi!
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Nämä tein jo aikaisemmin ja ohjeet ovat Hellapoliisin kirjasta. Piirakat tein luokan juhliin ja hyvin tekivät kauppansa. Kana-feta-pesto...
2 kommenttia:
Se on FEIKKIKERMAA!!!!!!!Miten te voitte syödä sitä??????
Eroa ei oikeasti huomaa kukaan. Sen kun tulet meille testaamaan...
Lähetä kommentti