sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Kanaa parmesaanikastikkeessa

Jälleen helppo resepti kanasta. Syntyi kauheassa kiireessä ja kauheassa kollektiivisessa nälässä jälleen kerran...

Tarvitset:
Maustamattomia kanafileitä
Kermaa (tai kevytvalmistetta, jota eräs tämän blogin kirjoittajista vieroksuu suuresti) n. 1.5-2dl
Parmesaania paljon (siis parmesaanipalasta raastetaan, ei edelleenkään misään nimessä sitä pahvin makuista valmista raastetta)
(valkosipulia pieneksi pilkottuna, jos siltä tuntuu ja määrä vapaavalintainen)
Mausteeksi: hieman suolaa, paljon mustapippuria, tuoretta persiljaa ja tuoretta basilikaa, paljon molempia.

Paista kanafileet öljyn+voin sekoituksessa kauniin ruskeiksi. paistamisen aikana mustapippurit+suola.
Lopuksi kaada kerma pannulle (tai kevytsellainen, meillä menee molemmat, kukaan ei ole huomannut eroa)
hauduta sitten pienellä lämmöllä ja raasta paljon parmessania pannulle. Lopuksi silputut persiljat ja basilikat.

Syötiin perunan kanssa. Pastavaihtoehto syntyy, kun siivuttaa kanat ja tarjoaa pastan kanssa. Syödääntietenkin runsaan salaatin kanssa ja nyt on mukava, kun porkkanaraasteenkin ohje on blogissa, niin voi sitäkin tehdä lisukkeeksi!

2 kommenttia:

riina kirjoitti...

Se on FEIKKIKERMAA!!!!!!!Miten te voitte syödä sitä??????

se mutsi kirjoitti...

Eroa ei oikeasti huomaa kukaan. Sen kun tulet meille testaamaan...

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...