Lopuksi melko uusi kirja, jota olen plarannut kirjaosastolla jo muutamaan otteeseen, eli Tatu Lehtovaaran Suomalaiset kalaherkut. Reseptit näyttivät olevan selkeitä ja hyviä sisältäen erilaisia kastikkeita ja kalankäsittelyohjeita. Kesällä varmaankin käyttöä, jos nyt muulloinkin.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
sunnuntai 6. kesäkuuta 2010
Pikaterapiaa
Lopuksi melko uusi kirja, jota olen plarannut kirjaosastolla jo muutamaan otteeseen, eli Tatu Lehtovaaran Suomalaiset kalaherkut. Reseptit näyttivät olevan selkeitä ja hyviä sisältäen erilaisia kastikkeita ja kalankäsittelyohjeita. Kesällä varmaankin käyttöä, jos nyt muulloinkin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti