Tämä ohje syntyi "jämäpastameiningillä" eli aloitetaan sillä, että katsotaan jääkaappiin ja mietitään, mitä kesän mässäilystä on jäänyt jäljelle.
Jääakaapista löytyi:
Katkarapuja
Kananmunia (ohjeeseen riittää 1)
Aurajuustolla maustetua tuorejuustoa
Parmesaanijuustoa
ja tavallista juusoraastetta
Lisäksi mustapippuria, hieman suolaa ja sitruuna ei olisi pahitteeksi
Lisäksi patonkia tai muuta leipää
Sekoitetaan 1 kananmuna, katkaravut, tuorejuusto, parmesaaniraaste, suola, pippuri (sitruunaa, suosittelen), levitetää leivälle ja päälle juustoraastetta. sitten uuniin, grillivastukset päälle tai uuni 200 asteeseen, kunnes juusto saa väriä. Hyvää oli!
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
1 kommentti:
No nyt mä tajuun. Lämppärit on aina hyviä. Vielä jos sen munan jakaa ja vatkaa valkuaisen vaahdoksi, niin tulee tosi luksus.
Lähetä kommentti