lauantai 31. heinäkuuta 2010

Lämpimät katkarapuvoileivät

Tämä ohje syntyi "jämäpastameiningillä" eli aloitetaan sillä, että katsotaan jääkaappiin ja mietitään, mitä kesän mässäilystä on jäänyt jäljelle.
Jääakaapista löytyi:
Katkarapuja
Kananmunia (ohjeeseen riittää 1)
Aurajuustolla maustetua tuorejuustoa
Parmesaanijuustoa
ja tavallista juusoraastetta
Lisäksi mustapippuria, hieman suolaa ja sitruuna ei olisi pahitteeksi
Lisäksi patonkia tai muuta leipää


Sekoitetaan 1 kananmuna, katkaravut, tuorejuusto, parmesaaniraaste, suola, pippuri (sitruunaa, suosittelen), levitetää leivälle ja päälle juustoraastetta. sitten uuniin, grillivastukset päälle tai uuni 200 asteeseen, kunnes juusto saa väriä. Hyvää oli!

1 kommentti:

riina kirjoitti...

No nyt mä tajuun. Lämppärit on aina hyviä. Vielä jos sen munan jakaa ja vatkaa valkuaisen vaahdoksi, niin tulee tosi luksus.

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...