Ensin hölskärit: Maatiaiskurkku, omasta maasta, tilliä, suolaa, sokeria, etikkaa ja vähän vettä. Hölskytetään, ja niin saadaan hölskäreitä.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
tiistai 3. elokuuta 2010
Kesäkurpitsaa ja hölskäreitä.
Ensin hölskärit: Maatiaiskurkku, omasta maasta, tilliä, suolaa, sokeria, etikkaa ja vähän vettä. Hölskytetään, ja niin saadaan hölskäreitä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
1 kommentti:
Tuohan näyttää hyvältä. Ongelma vaan on, kuinka saa sen kesäkurpitsan muuttumaan siten, että ei muistuta kesäkurpitsaa???
Lähetä kommentti