tiistai 3. elokuuta 2010

Kesäkurpitsaa ja hölskäreitä.

Ensin hölskärit: Maatiaiskurkku, omasta maasta, tilliä, suolaa, sokeria, etikkaa ja vähän vettä. Hölskytetään, ja niin saadaan hölskäreitä.

Kesäkurpitsavuoka jostain lehdestä. Tomaattia, kesäkurpitsaa, vuohenjuustoa ja mausteita: rosmariinia, timjamia, suolaa ja pippuria, Uuniin 30 min ja 250 astetta. Kosteeta oli, mutta ihan hyvää. Aina vuokaan tulee nestettä liikaa noilla aineksilla.

1 kommentti:

se mutsi kirjoitti...

Tuohan näyttää hyvältä. Ongelma vaan on, kuinka saa sen kesäkurpitsan muuttumaan siten, että ei muistuta kesäkurpitsaa???

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...