1kg jauhelihaa ja tunnustan, sika-nautaa
1 tlk kermaviiliä
korppujauhoja puoli dl
1 pussi sipulikeittoaineksia
mausteita maun mukaan
1 kananmuna (2 saa laittaa)
kermaviili+korppujauhot, sitten muut ainekset ja muhimaan jääkaappiin. Sitten vaan pyörittämään ja uuniin vaan ja kunnolla kypsiksi.
tämän ohjeen tunsi myös oma mutsini ja nämä maistuivat ihan mummon lihapullilta, eli kestävä on resepti.
Mummoni tapasi laittaa mukaan myös tirauksen kermaa, tätähän ei kiellä kukaan.
Kysymys kuuluu, minne ne hävisivät, kun käänsin selkäni, oliko se tuo jo harmaantunut karvakuono, joka kuvassa nuuskuttaa, vai ehkä joku muu?
1 kommentti:
Vaikeeta sanoa kuka ne on syöny. Mä tein noita samoja sipulikeittopullia sillon kun vielä söin jauhelihaa. Hyviä ne on ja aina onnistuu.
Lähetä kommentti