
Ajattelin kokeilla, kunn äin tämän Sikke Sumarin ohjelmassa sunnuntaina. Jotenkin idea, että voisi käyttää kaikki jämäjuustot piirakkaan, tuntui hyvältä, mutta voin suoraan sanoa, että tästä ei tule iltapalan korvaajaa luomumyslille ja maustamattomalle jugurtille...piirakka on "kohtalaisen" rasvainen...kuulen kolesterolikiteiden rapisevan verisuonissani, mutta ihan ok makuinen -pienissä erissä...
tähän siis 100gr VOITA
juustoja jääkaapista n. .250gr, laitoin emmentalia, mustaleimaa, fetaa ja pikkaisen sinihomejuustoa
Siken reseptissa oli raejuustoa, jonka jätin pois (ehkä liian kevyttä??)
3 kananmunaa
6 rkl jauhoja
kermaa jokunen rkl
mustapippuria, hieman suolaa
ja eikun kaikki sekoitetaan kattilassa sulaan voihin, ja uuniin 180 astetta puolisen tuntia, juustoraasteta päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti