sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäpäivän grillausta


Tänään grillattiin. Grillipihvejä, tiedän, että jotkut saavat kylmiä väreitä valmiiksi marinoiduista grillipihveistä, mutta nämä ovat oikeasti älyttömän hyviä. Ne siis grilliin ja se on siinä.

Lisukkeeksi grillattiin vihreää parsaa.
Kastikkeeksi kokeilin viritystä, jossa oli parmesaanilastuja, öljyä, suolaa, mustapippuria, paahdettuja pinjansiemeniä, basilikaa, no vähän vielä hiomista...

Salaatttiin:
salaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
paahdettuja pinjansiemeniä
basilikaa
kevätsipulia
Päälle parmesaanilastuja, ripaus oliiviöljyä ja mustaa pippuria, hyvää oli.

Grillikauden kunniaksi hankin paistokiven, eli kesällä on tiedossa ainakin pizzaa grillissä valmistettuna.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nam!

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...