Hyvä salaatti alkupalaksi.
Joskin vuohenjuusto hieman räjähti, mutta hyväähän tämä on. Alkuperäinen ohje kirjasta Aidon maun juurilla.
Halkaise tomaatit, leivinpaperille uuninpellille leikkauspinta ylös päin. Pinnalle oliiviöljyä ja mustapippuria. 200 astetta n. 20min.
vuohenjuustosta paksuja viipaleita, hunajaa päälle uuniin nopeasti grillivastuksen alle -räjähtävät siis helposti...
rucola ja basilika leikataan silpuksi ja rucolat lautasen pohjalle. päälle sitten tomaatti+vuohenjuustoviipaleet ja kaiken kukkuraks basilikat. Hyvää on!
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
maanantai 7. marraskuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti