maanantai 7. marraskuuta 2011

Vuohenjuustosalaatti

Hyvä salaatti alkupalaksi.
Joskin vuohenjuusto hieman räjähti, mutta hyväähän tämä on. Alkuperäinen ohje kirjasta Aidon maun juurilla.
Halkaise tomaatit, leivinpaperille uuninpellille leikkauspinta ylös päin. Pinnalle oliiviöljyä ja mustapippuria. 200 astetta n. 20min.
vuohenjuustosta paksuja viipaleita, hunajaa päälle uuniin nopeasti grillivastuksen alle -räjähtävät siis helposti...
rucola ja basilika leikataan silpuksi ja rucolat lautasen pohjalle. päälle sitten tomaatti+vuohenjuustoviipaleet ja kaiken kukkuraks basilikat. Hyvää on!

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...