Tämän piirakan teko aloitettiin jääkaappiin katsomalla. Joku yritti jotain keittokirjaakin ehdotella, mutta eihän näihin kauheasti kirjoja tarvita. Jämäideologialla kun mennään. Jääkaapista löytyi pekoninjämät, sipulia, tomaattisalsaa purkillinen, pussillinen mustaa emmental-juustoraastetta, fetaa -sekä tietenkin valmis piirakkapohja -kuiva-ainekset. Päälle munamaitoseos.Maustetiin kuivatulla timjamilla, mustapippurilla ja vähäisellä määrällä suolaa.
Pohja siis vuokaan. paistinpannulle sipuli, pekoni ja lopuksi tomaattisalta, vähän maustetta ja timjamia. Nämä piirakkapohjalle. Päälle fetaa kuutioituna. Ja kaiken kukkuraksi munamaito maustetuna.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti