maanantai 5. joulukuuta 2011

Fetajuustopiiras ja vähän muutakin

Tämän piirakan teko aloitettiin jääkaappiin katsomalla. Joku yritti jotain keittokirjaakin ehdotella, mutta eihän näihin kauheasti kirjoja tarvita. Jämäideologialla kun mennään. Jääkaapista löytyi pekoninjämät, sipulia, tomaattisalsaa purkillinen, pussillinen mustaa emmental-juustoraastetta, fetaa -sekä tietenkin valmis piirakkapohja -kuiva-ainekset. Päälle munamaitoseos.Maustetiin kuivatulla timjamilla, mustapippurilla ja vähäisellä määrällä suolaa.

Pohja siis vuokaan. paistinpannulle sipuli, pekoni ja lopuksi tomaattisalta, vähän maustetta ja timjamia. Nämä piirakkapohjalle. Päälle fetaa kuutioituna. Ja kaiken kukkuraksi munamaito maustetuna.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...