Olipa virkistävää vaihtelua syödä lohta leivitettynä. Ohje on vaihteeksi kirjasta Modernia italialaista ruokaa.
Tähän tarvitaan siis yllättävää kyllä lohta, tms, fileenä.
2 kananmunaa
persiljaa
korppujauhoja
50gr vehnäjauhoja
Kastikkeesseen tulee oliiviöljyä
punasipulia 1/2 , pilkoin
sardellifileitä 4, laitoin sardiinia sitruunassa, purkin
persiljaa
tomaattimurskaa prk
Kulhoon, kananmunat, persiljaa, suolaa
Lautaselle korppujauhot, jauhot, suola. kalat ensin pyöräytetään kananmunaseoksessa, sitten korppujauhosysteemiin. Paistetaan pannulla öljyssä
Kastike: sipuli kuullotetaan, sardellit, tomaattimurska mukaan. Maustetaan suola ja pippuri, annetaan mihia pannulla kymmenisen minuuttia.
Maustoin myös valkopippurilla ja syötiin perunan ja sitruunaviipaleiden kanssa. Hyvää oli
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti