Tämä on todellista mättöruokaa. Ohje on jälleen joulupukin tuomasta kirjasta, joka on nyt aivan pop.
Tähän tarvitaan 500gr pennepastaa, joka keitetään al dente
Pasta valutetaan ja laitetaan takaisin liedelle.
Sitten sekoitellaan pikkuhiljaa ja lisätään 80gr voita, 200gr tuorejuustoa, maustamatonta, 100gr raastettua cheddar-juustoa, 100gr kuutioitua gorgonzolaa. Sitten persiljaa ja maustetaan mustapippurilla. Suolaa ei mun mielestä tarvita lisää, koska juustoista sitä löytyy, ja salamista.
Sitten 1/2 lasillista maitoa ja pieneksi pilkottua salamia n. 100-150gr. Kun seos on sopivan kermamaista, se laitetaan uunivuokaan, päälle vielä raastetaan parmesaania, jonka jälkeen uuniin 175 astetta n. 15minuuttia. Salaatin kanssa, hyvää on ja kyllä lähtee nälkä...
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti