lauantai 7. tammikuuta 2012

Uunipastaa juusto-salamikastikkeessa

Tämä on todellista mättöruokaa. Ohje on jälleen joulupukin tuomasta kirjasta, joka on nyt aivan pop.
Tähän tarvitaan 500gr pennepastaa, joka keitetään al dente
Pasta valutetaan ja laitetaan takaisin liedelle.
Sitten sekoitellaan pikkuhiljaa ja lisätään 80gr voita, 200gr tuorejuustoa, maustamatonta, 100gr raastettua cheddar-juustoa, 100gr kuutioitua gorgonzolaa. Sitten persiljaa ja maustetaan mustapippurilla. Suolaa ei mun mielestä tarvita lisää, koska juustoista sitä löytyy, ja salamista.
Sitten 1/2 lasillista maitoa ja pieneksi pilkottua salamia n. 100-150gr. Kun seos on sopivan kermamaista, se laitetaan uunivuokaan, päälle vielä raastetaan parmesaania, jonka jälkeen uuniin 175 astetta n. 15minuuttia. Salaatin kanssa, hyvää on ja kyllä lähtee nälkä...

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...