Joulun jälkeen on edelleen nälkä, ei vain oikein jaksa käydä kaupassa eikä suunnitella ruokia sen syvällisemmin. on siis mutsin jämäpastan aika, jonka tekeminen alkaa siitä, että katsotaan, mitä kaapista löytyy. Nyt löytyi herkkusienia, pekonia, sipulia, säilöttyjä tomaatteja. Mausteeksi valkosipulia, tuoretta basilikaa, suolaa ja mustapippuria ja pastaa tietenkin.
Pilkotaan sipuli, leikataan pekoni ja viipaloidaan sienet. nämä pannulle paistumaan ja kuullottumaan, lisätään tomaattimössö, hieman vettä. lopuksi baslilika, suola ja pipppuri. Samalla keitetään pasta. Hyvää ja helppoa, jämäpastaa.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti