Juu, tämän tein jo aiemin. nyt flunssa kaatoi totaalisti sänkyyn lomapäiviksi. No, nyt onkin virkeää mennä töihin, kun on lomapäivät saanut sairastaa...hieman ottaa päähän, mutta näinhän se vissiin menee. Eli nyt ei tullut sen suurempia kokeiluja, viime vuonnahan onnistuin pelottamaan lopullisesti tämän porukan garam masalalla, kun jonkin tyyppinen mania iski intialaiseen ruokaan...ehkä oli hyvä, etten päässyt edes kokeilemaan taginea...
Jälleen Gino D'acampon kirjasta, takuuhyvää ja kaikille riittää piiperrystä.
Broilerin rintapaloja, maustamattomia, nuijitaan n. 1cm paksuisiksi
Leivitetään vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja vielä korppujauhoissa
Paistetaan kullankeltaisiksi öljyssä pannulla.
Lisäksi helppo salsa:
itse käytin tomaattimurskaa (laiska) PITÄISI käyttää tuoreita tomaatteja
mukaan mustia kivettömiä oliiveja
basilikaa runsaasti, oiiviöljyä muutama rkl
mausta suolalla ja pippurilla
Sekoitetaan hyvin, jääkaappiin maustumaan, eli voi tehdä jo ennakkoon
Lisäksi 250gr pinaatinlehtiä
murskattuja valkosipulin kynsiä (reilusti)
1/2 tl murskattua kuivattua chiliä
Öljy pannulle, sinne vaan pinaatti ym vermeet, mausta suolalla ja kääntele pannulla, kunnes tuntuu kypsältä.
Tarjoillaan siis kanasysteemi, mukaan pinaattia ja tomaattisalsaa. me syötiin pastan kanssa, kun piti saada miniatyyrikaappeihin tilaa..tosi, ei se huono vaihtoehto ollut sekään.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti