Siis ostin Pirkan paras leivontakirjan, 5 egee, oli pakko. Siis piirakoita...
Pohja: 1dl perunasosejauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
100gr voita (meillä) tai margariinia
1 dl kylmää vettä
sekoitetaan kuivat aineet, lisätään pehmeä voi ja lopuksi kylmä vesi. Jääkaappiin hetkeksi. Tämä levitetään piirakkapohjalle, jonka päälle täyte...
1pss kukkavihanneksia pakastealtaasta
1 tlk säilykelohta
150gr graavilohta
150 gr kirsikkatomaatteja
1 dl hienonnettua tilliä
Kukkavihannekset kasarin, lisää vesi, kiehuvaksi, siivilöi vesi pois. Jäähdytä
Piirakkapohjan päälle vihannekset, paloitellut kalat, tilli ja halkaistut kirsikkatomaatit.
lopuksi päälle:
2 kananmunaa
2 tlk kermaviiliä
suolaa,mustapippuria
Nämä siis sekoitetaan ja kaiken kukkuraksi. 200 astetta, uunin alaosassa, n. 40 minuuttia. hyvää oli, mutta tämä piirakka ei parane seuraavana päivänä, eli syytä syödä samana päivänä.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti