lauantai 25. helmikuuta 2012

Taginea kanasta

Nojoo, kauhealla kiireellä ja väsyneenä ei kai pitäisi, tein kuitenkin. Kyllä siitä ihan syötävää tuli. Varmaankin tehty kaikki juuri niin kuin ei pitäisi, eikä mitään erillistä ohjetta noudattaen, joka selittänee paljon.

Paistoin kanafileet pannulla, maustoin suolalla ja pippurilla
Sitten pataan kanat, murskasin valkosipulia ja pilkoin yhden sipulin pieneksi ja mukaan.
maustoin jeeralla, tuoreella korianterilla, kurkumalla, sitruunan mehulla ja puolen sitruunan raastetulla kuorella. Laitoin kanelitangon. Mukaan myös viipaloituja mustia oliiveja.
Liemeksi kanafondia ja siis vettä. Liedelle muhimaan, vissiin tunniksi. Siis joo, oli se mun mielestä syötävää. Jostain syystä kukaan muu ei maistanut....? Ehkä ensi kerralla seuraan ohjetta...

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...