Ja tämä ohje on edellä mainitusta lohikirjasta.
Äldehyvää ja sopisi vaikka alkupaloiksi kuivan valkoviinin tai kuohuviinin kera.
Tarvitaan
4 voitaikinalevyä pakasteesta, nämä kaulitaan hieman
pakastettua pinaattia 1 pss (sulana)
vähän muskottia ja mustapippuria
sormisuolaa
1 kananmuna
ja muutama siivu graavilohta (kävisi kyllä myös kylmäsavulohi)
tilliä
Eli: kaulitaan kerrallaan yksi voitaikinalevy, pinnalle levitetään pinaattia, muskottia ja mustaapippuria ripaus. Sitten yksi lohisiivu päälle. Kierretään tiivis pötkylä, saumakohta alle. Voidellaan kananmunalla pötkö, leikataan muutaman sentin paksuisia pätkiä, ja päälle muutama kide suolaa.
uuniin vähän alle 200 astetta, kunnes ruskistuu, n. 15min ja lopuksi tilliä päälle. Hyviä on, kannattaa tarjoilla hieman viilentyneinä, niin maut tulevat esiin paremmin.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti