Olen ratkaissut arkiruokaongelman tekemällä pakkaseen laatikoita, jotka annostellaan siten, että pakasterasian voi laittaa mikroon, ja siitä saa yhden aterian. En tiedä, voisiko tämän jotenkin fiksummin tehdä. Nyt tein pari isoa laatikkoa, tämä toinen niistä.
Ostan aina kokonaisen laatikon Penne-pastaa ja keitän sen
Lisäksi jauhelihaa n. 500gr
1 Iso sipuli
1 paketti tomaattimurskaa
1 prk Creme Bonjour valkosipuli, yrtit
Lisäksi suolaa, mustapippuria, kuivattua lipstikkaa (ei tietenkään pakko)
eli keitetään pennet, paistetaan pilkottu sipuli ja jauheliha, lisätään tomaattimurska ja tarvitt. vähän vettä. Maustetaan. Annetaan kiehua n. 15 min.
Lopuksi Creme Bonjour mukaan.
Isoon uunivuokaan pennet+jauhelihaseos, päälle juustoraastetta ja uuniin 180 astetta n. 15-20 min, kun saa mukavan värin.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
2 kommenttia:
Njam! Kiitos kivasta ohjeesta! Tätä haluan kokeilla! Mukava saada vinkkejä joilla saa makaronilaatikostakin maukkaan. Olen ollut jo niin lopen kyllääntynyt siihen yhteen ja ainoaan peruslootaan jonka osaan tehdä. Thanks! =)
Samat tuntemukset täälläkin makaronilootaan ;)
Ja tuota pastalaatikkoakin voi muunnella laittamalla eri makuisia creme bonjour juttuja. Toisaalta makaronilootan jälkeen pastalaatikko on helppo markkinoida ja maistuu hyvin kaiken ikäisille
Lähetä kommentti