sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Italialaistyyppinen pastalaatikko

Olen ratkaissut arkiruokaongelman tekemällä pakkaseen laatikoita, jotka annostellaan siten, että pakasterasian voi laittaa mikroon, ja siitä saa yhden aterian. En tiedä, voisiko tämän jotenkin fiksummin tehdä. Nyt tein pari isoa laatikkoa, tämä toinen niistä.
Ostan aina kokonaisen laatikon Penne-pastaa ja keitän sen
Lisäksi jauhelihaa n. 500gr
1 Iso sipuli
1 paketti tomaattimurskaa
1 prk Creme Bonjour valkosipuli, yrtit

Lisäksi suolaa, mustapippuria, kuivattua lipstikkaa (ei tietenkään pakko)

eli keitetään pennet, paistetaan pilkottu sipuli ja jauheliha, lisätään tomaattimurska ja tarvitt. vähän vettä. Maustetaan. Annetaan kiehua n. 15 min.
Lopuksi Creme Bonjour mukaan.

Isoon uunivuokaan pennet+jauhelihaseos, päälle juustoraastetta ja uuniin 180 astetta n. 15-20 min, kun saa mukavan värin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Njam! Kiitos kivasta ohjeesta! Tätä haluan kokeilla! Mukava saada vinkkejä joilla saa makaronilaatikostakin maukkaan. Olen ollut jo niin lopen kyllääntynyt siihen yhteen ja ainoaan peruslootaan jonka osaan tehdä. Thanks! =)

se mutsi kirjoitti...

Samat tuntemukset täälläkin makaronilootaan ;)
Ja tuota pastalaatikkoakin voi muunnella laittamalla eri makuisia creme bonjour juttuja. Toisaalta makaronilootan jälkeen pastalaatikko on helppo markkinoida ja maistuu hyvin kaiken ikäisille

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...