perjantai 23. maaliskuuta 2012

Makaronilaatiokko perinteiseen malliin

Helppo tehdä, helppo pakastaa ja helppo syödä ketsupin kanssa. Väsäsin viime viikonloppuna pastalaatikon kanssa.
Keitetään makaronit n. 6-8 dl lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä
Paistetaan 1 iso pilkottu sipuli pannulla, lisätään jauhelihaa 500-600gr
Maustetaan suolalla, mustapippurilla (kuivatuilla lipstikan lehdillä, basilikalla)

Muna-maito
n. kolme kananmunaa+ 8dl maitoa, maustetaan valkopippuria+suolaa maun mukaan.

makaronit+jauhelihasysteemi sekoitetaan isossa uunivuoassa, kaadetaan munamaito päälle ja kaiken kukkuraksi juustoraaste. uuniin 180 astetta n. 45 astetta, kunnes kypsää.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...