maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesän suosikki

 Kesän grillisuosikki on ollut, tähän mennessä, hampurilainen. Paistijauhelihaan vähän suolaa ja muotoillaan pihviksi. Paistetaan grillissä. Mukaan salattia ja muita ruohoja ja ananasta, joka myös siis paistetaan grillissä.
 Kastikkeena on toinen  suosikki: Venäläistä jogurttia, piparjuurta, valkosipulia ja yrttejä. Sekasin vaan ja maku paranee, kun malttaa odottaa seuraavaan päivän. Yrttenä käy ihan mikä vaan mitä löytyy.
Ja tällainen kaunotar kotiutui kaasugrilli katastrooffin jälkeen. Ihana weberin hiili/briketti pikkugrilli!

2 kommenttia:

se mutsi kirjoitti...

Juu, ja pekonia pienennenttynä on tosi hyvää ja yks mikä kanssa on hyvää, on raastettu tuore parmesaanijuusto. Siis jauhelihassa

Anonyymi kirjoitti...

Kesän italialainen keittiö ja sen mukanaan tuomat sapuskat ovat upeita. Kateeksi käy.

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...