Kesän grillisuosikki on ollut, tähän mennessä, hampurilainen. Paistijauhelihaan vähän suolaa ja muotoillaan pihviksi. Paistetaan grillissä. Mukaan salattia ja muita ruohoja ja ananasta, joka myös siis paistetaan grillissä.
Kastikkeena on toinen suosikki: Venäläistä jogurttia, piparjuurta, valkosipulia ja yrttejä. Sekasin vaan ja maku paranee, kun malttaa odottaa seuraavaan päivän. Yrttenä käy ihan mikä vaan mitä löytyy.
Ja tällainen kaunotar kotiutui kaasugrilli katastrooffin jälkeen. Ihana weberin hiili/briketti pikkugrilli!
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
2 kommenttia:
Juu, ja pekonia pienennenttynä on tosi hyvää ja yks mikä kanssa on hyvää, on raastettu tuore parmesaanijuusto. Siis jauhelihassa
Kesän italialainen keittiö ja sen mukanaan tuomat sapuskat ovat upeita. Kateeksi käy.
Lähetä kommentti