Kana-feta-pestopiiras
600gr iso valmis voitaikina(lehtitaikinalevy)
400gr broilerin filesuikaleita
suolaa
paprikajauhetta
basilikaaa
100gr vihreää pestokastiketta (laitoin koko purkin, mitä niitä tilkkoja säästelemään??)
Fetaa maun mukaan murustettuna
2dl ruokakermaa
3kananmunaa
3 valkosipulin kynttä
150-200gr emmental-mozzarellajuustoraastetta
Taikinalevy levitetään uuninpellille leivinpaperin päälle
Päälle pesto
paista kana, mausta paprikajauhe, suola, basilika
Kana taikinalevyn päälle
Kulhossa feta, kerma, kananmuna sekoitetaan. Tämä taikinalevyn päälle. Lopuksi juustoraaste ja eikun uuniin 180-200 astetta puolisen tuntia tai riittävästi
Tonnikalapiiras
Pohja levitetään levinpaperille, uunipellille. päälle tonnikala, tilli, paprika. Sekoita munat, juustoraaste, kerma, sitruunapippuri. Kaada päälle.
200 astetta puolisen tuntia tai riittävästi.
tarvitan:
Pohja: valmis piirakkapohja
Täyte: kolme tonnikalapurkillista siis paloja
1 ruukku tilliä silputtuna
1 punainen paprika paloiteltuna
4 munaa
4dl juustoraastetta
5dl ruokakermaa
3 kommenttia:
Tämä olis mielenkiintoinen tehdä weeperin kivellä rillissä lisättynä punasipulilla ja tietty valkosipulilla. Pistän resetin muistiin ja duunaan sen jos tänne metsäkämpälleni sääskien sekaan sattuis sattumanvarasia kävijöitä.
Korpi-Ahti
Tuota noin! Siellä sylttytehtaalla on tosi hiljasta.
Täällä savottatyömaalla kaatu sentään tänäänki yks puu illansuusta. Urakan päälle iltapala eli kotokutonen kinkkupasta appeineen maistui. Kera Pesto Genovesen.
Pankaahan arvon kokkimaestrot taas hyviä vihjeitä tulemaan.
Tuo Weberin kiuaskivi oli paras vinkki pitkiin aikoihin. Kiitos siitä vihjeestä. Sillä kivellä kyllä pitsan saa vaikka koko savotalle ja hetkessä, jos tyköaineita riittää.
No kiirusta on pitänyt, mutta täällä taas ollaan ja eiköhän tässä jotain ruokakokeiluja taas ala syntyä :)
Lähetä kommentti