maanantai 30. heinäkuuta 2012

Feta-savusiikapiiras

Torilta hankittua savusiikaa jäi -ihme kyllä tähteeksi ja eikun säveltämään.
Pohjana oli valmis voitaikina pakkasesta.
Öljytään piirakkavuoka ja taikina levtetään myös reunoille.

Savusiika palasina pohjalle pari sataa gr (käy muutkin savukalat)
fetaa palasina savusiian seuraksi palasina
Vähän vielä pippuria päälle

Kerma-maito seos muutama dl ja mukaan pari kananmunaa
Tämä kalan ja fetan päälle levitetään ja lopuksi emmental-mozzarella-juustoraaste.
uuniin 180 astetta, kunnes pinta ruskistuu ja pohja paistuu. RIITTÄVÄN pitkän aikaa.
Tämä oli hyvää ja parhaimmillaan tuoreena.


Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...