Torilta hankittua savusiikaa jäi -ihme kyllä tähteeksi ja eikun säveltämään.
Pohjana oli valmis voitaikina pakkasesta.
Öljytään piirakkavuoka ja taikina levtetään myös reunoille.
Savusiika palasina pohjalle pari sataa gr (käy muutkin savukalat)
fetaa palasina savusiian seuraksi palasina
Vähän vielä pippuria päälle
Kerma-maito seos muutama dl ja mukaan pari kananmunaa
Tämä kalan ja fetan päälle levitetään ja lopuksi emmental-mozzarella-juustoraaste.
uuniin 180 astetta, kunnes pinta ruskistuu ja pohja paistuu. RIITTÄVÄN pitkän aikaa.
Tämä oli hyvää ja parhaimmillaan tuoreena.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti