maanantai 5. marraskuuta 2012

Avokadopasta

Noniin, olen mainoksen uhri, pakko tunnustaa. Tätä on kuitenkin nyt hehkutettu niin paljon joka paikassa, eikä sitä voi uskoa, jollei itse kokeile, joten eikun kokeilemaan.
ohje on Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjasta Safkaa.
Tähän tulee
1 valkosipulinkynsi
1/2 chiliä siemenet poistettuna
1 limetin mehu
2 kypsää avokadoa
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä n. 0.5dl
kourallinen basilikaa
kourallinen persiljaa
1 dl raastettua pecorinoa
1 dl raastettua parmesaania

Pilko kulhoon pineiksi valkosipuli ja chili, purista limetin mehu päälle, kuutioi avokadot paloiksi ja sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää öljy. Liekkaa yrtit pieniksi ja lisää mukaan, raasta pecorino  juusto mukaan ja sekoita varovasti.
Keitä spagetti ja sekoita kastikkeeseen, lisää päälle parmesaaniraaste.
Juu, on juuri niin hyvää, kun on kehuttu ja ehkä vähän jopa parempaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pako kommentoida.

Upea suoritus. Siis löytää ainekset ja saada kokkaus aikaiseksi.

Reseptin tultua tietooni pari vk sitten huomasin, että saaristolaisputiikeistani oli tykötarpeet loppu. City-tätsykätolivat käyneet valveutuneina hlöinä tyhjentämässä kauppojen hyllyt ennen kuin hitaat äijän köriläät kerkesivät kala-apajiltaan kaupan apajille edes HK:n sinistä ostaan.

Erikoistilanteissa haluaisin kyllä näin vaalien jälkeenkin vaatia ja haluta tasa-arvoa myös meidän hitaampien ja saamattomampien ranta- ja metsienmiesten puolesta.

j

Anonyymi kirjoitti...

tysst här...

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...