perjantai 23. marraskuuta 2012

Valkosulkaa-minttumousse

Helppo, nopea, lähes kevyt jälkkis Ja älyttömän hyvä, esim Limoncellon kanssa...
250gr valkoista sulkaata vesihauteessa sulatettuna
2,5 dl kuohukermaa
1 kananmunan valkuainen
1/4 tl piparminttu-uuteta (maustehyllystä -laitoin kyllä enemmän, kannatti)
koristeeksi tarvittaessa mintunlehtiä

Siis sulata sulkaa vesihauteessa
Vatkaa kerma ja valkuainen ja piparminttu vaahdoksi
Kääntele ja sekoita hieman jäähtynyt sulkaa kermavaahtoon. Laita kauniiseen tai vähemmän kauniiseen lasiin, siis jaa jo valmiiksi tajoilua varten. Sitten pakkaseen  10-15 minuuttia ja koristele mintunlehdillä, jotka minä unohdin.
Ei ole vaikea arvata, että Nigellan kirjasta...

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...