Avokado-ja tomaattibruschetta |
Kantarellibruchetta |
Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa.
laita avokadoviipaleet kulhoon, purista llimetin mehu mukaan, mausta pippurilla ja suolalla ja lappaa leivän päälle.
2) Tomaattibruchetta: pari tomaattia, pilko pieniksi, suolaa, pippuria, muutama tuore basilikan lehti, valkosipuli
pilkotun tomaatin sekaan riivitään basilika, suola, pippuri mukaan. Paahdettun leivän pintaan hierotaan valkosipulin kynnellä makua. levitetään tomaattiseos päälle
3) Kantarellibruchetta: kantarellejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, valkoviiniä, salottisipuli, voita paistamiseen, päälle parmesaaniraastetta, vähän persiljaa
Paista sienet, lisää sipuli, kuullota, lopuksi viipaloitu valkosipuli, lisää viiniä ja keitä se pois. Mausta ja vähän persiljaa.
Hiivaleipäviipaleet paahdetaan ja hierotaan pintaan vähän valkosipulia, mössö päälle. Ja lopuksi parmesaaniraaste
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti