Viime viikolla tein pikaruokaa, uunilohta. Tähän tarvitaan lohifile, joka leikataan sopivan kokoisiksi paloiksi, jotta ne voi kääriä ilmakuivattuun kinkkuun
Laitetaan lohipalat uunivuokaan, pohjalle tilkka öljyä. Palojen päälle ripaus suolaa myllystä, laitoin ihan vähän mustapippuria myös, vaikka ei ehkä sitä tarvitse.Päälle sipaistaan Sambal oelek-chilikastiketta maun mukaan. Sitten vielä tuoretta timjamia reilusti muutamia oksia sekä muutama basilikan lehti. Kalapalat kääritään ilmakuivattuun kinkkuun ja laitetaan uuniin. N. 180 astetta 25 minuuttia, kunnes kala on kypsä. syötiin perunan ja salaatin kanssa, mutta hyvää myös riisin kanssa. Joulukuu tuli taas varkain, samalla tavalla, kuin talvi, joka pääsi yllättämään eilen. Tänään onkin sitten tehty lumitöitä. Kiva löytää uusia lihasryhmiä taas kerran yllättää sekin.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti