Tämä on Top Chef Akseli Herlevin kirjasta. Täytyy tunnustaa, että sitäkin kisaa tuli telkusta seurattua ja kyllä oma suosikki voitti. Tämä kuuluu sarjaan "kevyttä iltapalaa".
Tarvitaan:
vuohenjustoa 200gr
1 dl vihreitä oliiveja
1 dl aurinkokuivattuja tomaateja
kapriksia, jotka jätin itse pois
1 puntti rucolaa
1 puntti basilikaa
täysjyväleipää tai vastaavaa
oliiviöljyä, pippuria
Leivät käytin paahtimessa ensin. Pirskotellaan päälle oliiviöljyä. Sekoitetaan vuohenjuusto, hienonnetut oliivit, tomaatit ja yrtit ja maustetaan pippurilla. Tämä mössö levitetään leipien päälle. uuniin 200 astetta 10-15 minuuttia.
Toisessa kuvassa sorsaperhe menossa poijulle omaa iltapalaa hakemaan kesällä. Muistuttamaan tässä vuoden pimeimpänä aikana, että kesä on olemassa.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti