Tässä kevyttä pientä iltapalaa. Säilyy hyvin muutamia päiviä ja makukin.
Pohja:
3dl vehnäjauhoja
100gr voita tai margariinia
2-3 rkl vettä (tai riittävästi, että saa taikinan tehtyä)
parmesaaniraastetta jonkun verran
Kuivat aineet (+parmesaaniraaste) sekoitetaan pehmeään rasvaan, lisätään vesi
Täyte:
5 sipulia pieneksi kuutioksi leikattuna
1 purjo
1 pkt pekonia
tuoretta tai kuivattua timjamia
1/2 tl suolaa
pippuria
parmesaanijuustoraastetta
emmental-juustoraastetta tms, josta itse pitää
Paista suikaloitu pekoni, talouspaperille kuivumaan
Kuullota sipulisilppu+purjo, mausta
Yhdistä nämä ja levitä piirakkapohjalle ja päällimmäiseksi juustoraaste.
200 astetta tai vähän alle 20-25min.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti