lauantai 8. kesäkuuta 2013

Pekoni-lohirulla, hampurilaisia grillissä


 Vihdoinkin saatiin se Weber kotiinkin. Ja hiili tietenkin.
Vieressä lohirullat kiinnitetty pekonilla. Tarvitaan siis lohta, joka rullataan, lopuksi pekonia ympärille. Tässä kiinnitetty tikuilla. Helpoimmalla pääsee, kun rullan laittaa vielä folioon ja sitten grillin päälle.
Mulla on outo tyyli istua. Yleensä myös syön istuallaan.
 Alla hampurilainen. Pihvi tehty paistijauhelihasta, luomua suosin edelleen, maustetaan suolalla ja mustapippurilla, pari kananmunaa mukaan sekä parmesaaniraastetta. Grilliin ohuena, mä tietenkin tein liian paksuja, joka aiheutti käytännön ongelmia. Parillalla paistetaan.
Lisäksi kun kiire oli, ostin kaupasta valmista hampurilaiskastiketta, punasipulia, mauste-tai suolakurkkuja. grillissä käytin myös hampurilaissämpylät. väliin myös rapsakkaa salaattia, tomaattia ja cheddar juustoa.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...