sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pikapitsaa grillissä...

Kaikista näppärin ja nopein tapa saada jotain hyvää pitsan tapaista on seuraava: otetaan joku valmispohja tai leipä (tässä tapauksessa loistava meksikonpitsalätty) ja täytetään se mukavilla ja maistuvilla aineksilla: ketsuppi, juustoraaste, pepperonimakkara, ananasrengas ja aurajuusto. Lätty heitetään sähkögrilliin ja odotetaan hetki. Syödään pois ja hyvää on! Sapuska käy myös yövuoron jälkeiseksi pikapalaksi ennen hyvin ansaittuja 10 tunnin unia...
Juomana klassiset valkoviini muovipullossa ja rommiajakola lasista....

1 kommentti:

se mutsi kirjoitti...

No nyt meinasin pudota penkiltä. Ihanaa, ettei ole vain mun tylsiä tekstejä!!

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...