perjantai 6. syyskuuta 2013

Tylsää latikkoa, mutta hieno uus pata..

Tein perinteistä kaalilaatikkoa:
1 kaali
paketti jauhelihaa
sipuli
1 dl riisiä
2 rl siirappia
suolaa
ja unohdin meiramin

Kaali pieneksi ja pannuun, riisi keittymään ja jauheliha sipulin silpun kanssa paistumaan.
kun kaikki oan paistunut laitetaan ne pataan ja mausteet perään.
Pata uuniin ja 175 astetta ja annetaan muhia ilman kantta pari tuntia. 
valmistuu kun on nättiä ja ihanaa.
Pata on ihana ja uusi. Ihan täydellinen. Mahtuu nippanappa uunnin ja ennenkaikea on kaunis! 
Sen säilyttäminen on sitten eriasia näissä rajallisssa oloissa. 
Laatikko oli muuten hyvää ja varmaan paranee kun vanhenee....

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...