No tätähän oli pakko kokeilla. uusin Gloria, mutta pakko sitä oli säveltää sitäkin.
Pohjaan tulee ruisjauhoja 2.5-3dl, itse lisäsin myös vehnäjauhoja
vettä siten, että taikinasta tulee sopiva käsitellä (saa muovattua pallon)
Suolaa 1/2 tl
Pohja levitetään esim piirakkavuokaan tai leivinpaperin päälle.
Täyte: pekonia riitävästi (vajaa 1 pakkaus), pieniksi silputtuna ja paistetaan rapeaksi. kuivata talouspaperin päällä, niin saa rapeammaksi.
1 punasipuli renkaiksi
kirsikkatomaattteja riittävästi, halkaistaan
ohjeen mukaan tuoreita muikkuja, itse käytin paistettuja
valkosipulia, mustapippuria.
Täytteet levitetään pohjan päälle ja uuniin 225 astetta siten, että pohja paistuu, meni varmaan 15 minuuttia
Lisäksi: ranskankermaa 1 purkki, maustetaan sitruunanmehulla, tillillä, suolalla ja pippurilla.
Oikein mukavaa vaihtelua tämäkin.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti